Udforsk Den lille by Faro

Små byer har et liv i deres egen. Den fornemmelse af Faro er sine uberørte strande og gode indkøbsmuligheder. Beliggende på det sydlige Portugal er det en hot turister spot især i somre. En lille beskyttet havn huse overførsel af frugt, kork, og fisk. Historiske attraktioner kan oftest udforskes i Den Gamle By-distriktet, også kendt som Centro Hisorico eller Cidade Velha. Mange caféer langs havnen giver turisterne mulighed for at se skibe sejle med så de kan slappe af på tværs af de varme havvande med vinden sammenfiltring deres hår

Tag en sejltur til Ria Farmosa

Ria Farmosa naturreservat er populær blandt turister, der kan tage en båd tur til spidsen af ​​Portgual. Krydstogtet varer i to og en halv time, mens regelmæssige bådene stoppe ved en ø undervejs.

Udforsk Viva Science Centre

Ikke kun for voksne, Centro Cienca Viva er også et sjovt sted at udforske for børn. Gennem sjove aktiviteter og hænder på demonstration, lærer de besøgende om interessante videnskabelige principper. Det er beliggende i en tidligere el-station i byen og viser flyvesimulatorinstruktion blandt andre ting.

Besøg Igreja do Carmo (Chapel of Bones)

En interessant og usædvanlig kirke i Faro, som ikke desto mindre tiltrækker mange turister, er kapellet Bones kendt lokalt som “Capela dos Ossos ‘. Den usædvanlighed af bygningen ligger i dens design, hvor i det er dekoreret med menneskeknogler og skeletter af munke, der er gravet op fra det tilstødende kirkegård.

Når du bliver træt af Everything Else, leder til stranden

Hvis du besøger faro i somre, at hvor du vil tilbringe det meste af din ferie ikke i tvivl: stranden! En af de vigtigste og bedste strande er Praia de Faro på Ilha de Faro. Du kan slappe af på det fine sand vender farvande eller søge et shadier lagune område mod bagsiden. Der er mange barer, caféer og restauranter foret langs det at give turister med alle de faciliteter til at gøre deres rejse en mindeværdig én! En coupe strande ligger mellem Faro og Olhao, som kan nås via færge.

Mens du udforsker den lille by Faro glem ikke at spise i og behandle dine smagsløg til munden vanding portugisiske køkken. Det er ligesom et kirsebær på toppen af ​​din tur, når du udforske alle afkroge af din ferie stedet og forkæl dig selv i sin kultur som byens lokale.

This entry was posted in Reise. Bookmark the permalink.