Murcia Lufthavn

Overblik

Murcia Lufthavn (IATA kode: MJP) er også kendt som Murcia-San Javier lufthavn, en kombination militær og civil lufthavn ligger omkring 27 km sydøst for centrum Murcia. Lufthavnen er relativt lille, er udstyret med to landingsbaner og en lille terminal. Lufthavnen drives af den spanske lufthavn myndighed og er populær med chartrede grupper og flyselskaber. På trods af sin begrænsede størrelse, lufthavnen er stor nok til at håndtere fly op til knogle 757s eller 767.

Brief History

Lufthavnen har, takket være kontrakter en række lavprisselskaber, øget passagertrafik til lidt over en million passagerer om året.  En ny international Corvera lufthavn betjener regionen blev bygget i fortiden, med den hensigt at lukke Murcia-San Javier lufthavn. Den nye lufthavn er endnu ikke i drift, men på grund af den usikre situation, der er rejsende advares om at kalde lufthavnen forud for tid til at sikre, at ankomst og afrejse flyvninger samt tjenester og bærere er i øjeblikket tilgængelige på Murcia-San Javier.

Faciliteter

Faciliteter og service på Murcia Lufthavn er begrænsede. Passagererne vil finde Ibérica gavebutik i stueetagen afgang passager zone og Merlia toldfri butik på samme placering.  Vær opmærksom på at driftstimer afhænger af årstiden og flytider. Spisemulighederne i lufthavnen er begrænset til ét café i det offentlige område, og to fundet i passager-kun zoner. Valgmuligheder omfatter Subway, Outlet og Cafeteria Serunion.

Biludlejning

Cirka seks biludlejningsfirmaer opererer ud af Murcia lufthavn. Biludlejningsskranken er placeret i terminalbygningen, der tilbyder nem og enkel adgang fra passagerer. Biludlejningsselskaber i lufthavnen omfatter indenlandske såvel som nogle internationale luftfartsselskaber. Et par omfatter: http://www.billejeguiden.dk/spanien/billeje.php, Budget.dk/, http://www.spanienbiludlejning.dk/, biludlejning24.dk – Spanien, Biludlejning-lufthavn.dk/ – Spanien og Sixt.dk.

Før du forlader lufthavnen, skal du sikre, at du har en god og opdateret kort over byen og regionen, som vejskilte på mindre veje omkring lufthavnen og hele regionen er ofte usammenhængende på grund af manglende at tage ned gamle vejskilte, når nye vejskilte har været rejst.

For mere information om Murcia-San Javier lufthavn besøge deres officielle hjemmeside på www.aena-Aeropuerto-es og vælg Murcia lufthavn.Eller ring til deres oplysninger nummer på 902 404 704 eller +34 91 321 10 00. Lufthavnen ligger på 30720 Santiago de la Ribera.

This entry was posted in Reise. Bookmark the permalink.