Københavns Lufthavn

Overblik

Københavns Lufthavn, der er kendt af de lokale som Køobenhavns Luftavne (IATA kode: CPH) er klassificeret som en vigtigste lufthavn i Danmark, der ligger omkring 8 km syd for Københavns centrum. Som en af ​​de største lufthavne i Skandinavien, det håndterer omkring 24 millioner udenrigspassagerer om året. Indenlandske rejser tjener cirka to millioner passagerer årligt. Lufthavnen er udstyret med tre baner og fire terminaler.  Terminal 1 er for indenrigsflyvninger, mens Terminal 2 og 3 greb både Schengen og ikke-Schengen internationale flyvninger.

Brief History

Københavns Lufthavn åbnede først i 1925 som en af ​​de første private lufthavne i verden. Deres første hårde overflade bane blev bygget i 1941 og flytrafik til lufthavnen bogstaveligt tog fart i slutningen af ​​1940’erne. Siden da, har lufthavnen undergået talrige udvidelser, især i 1960, hvor landingsbaner blev forlænget til at rumme jetfly. I 2008 blev en ny kontroltårn blev bygget, og i 2013 lufthavnen nåede et rekordhøjt niveau i antallet af passagerer håndteres. I begyndelsen af ​​2014 meddelte lufthavnen deres intentioner om at udvide lufthavnen og derved øge kapaciteten til at håndtere omkring 40 millioner passagerer om året.

Faciliteter

Passagerer, der rejser gennem Københavns Lufthavn nyde et udvalg af muligheder, når det kommer til tjenester og faciliteter. Shopping tjenester omfatter taxfree butikker, mode eller elektronik, delikatesser samt en række gave og souvenirbutikker. Et par af de mest populære butikker i lufthavnen omfatter Chanel, Dior og Gucci. Når det kommer til sit-down spisning, rejsende har muligheder såsom MASH, Prego og Caviar House. Take-away muligheder omfatter Grab and Fly, Steff sted og Segafredo. Andre faciliteter i lufthavnen omfatte flere business lounges, pengeautomater, og bankvæsen og valutaveksling adgang. En legeplads er også tilgængelig for børn. Rejsende har trådløst internet i hele transitområdet.

Biludlejning København

Billeje skriveborde er placeret i Terminal 1 og 3. Biludlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen omfatter: Biludlejning24.dk – Biludlejning København, Budget.dk, Billejeguiden.dk – København, http://www.biludlejningkøbenhavn.dk/, sixt.dk/, Biludlejning-lufthavn.dk – København,

Vær opmærksom på at bilen tilbage områder i Terminal 1 er for indenlandske huslejer og det er nødvendigt at parkere i de rum uden for Terminal 1. For internationale passagerer, udlejningsbiler returnere områder findes ved Terminal 2 og 3. Disse biler skal returneres til parkeringspladsen i P10.  (Europcar og Sixt findes på tredje sal, Hertz på fjerde sal, og Avis og Budget er placeret på femte sal.)

For yderligere oplysninger om Københavns Lufthavn få adgang til deres hjemmeside på http://www.cph.dk/ eller ringe deres oplysninger nummer på +45 3231 323,1

Lufthavnen ligger på Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup. CVR 14 70 72 04.

This entry was posted in Reise. Bookmark the permalink.