Dubrovnik Delights

Omstrukturering sig til velstand, Dubrovnik udviklet til at blive en af ​​de mest begunstigede destinationer for turister at udforske i Kroatien. Hvis du er den heldige at være på denne “Adriaterhavets perle”, kan du cruise rundt for at finde følgende og gøre din tur den fænomenale oplevelse, du sandsynligvis søger efter.

Ancient City Walls

Løb Uafbrudt rundt i hele byen, tykkere på indersiden og nå en højde på 25 meter, en stor del af denne befæstning blev bygget i omkring 12-17 århundreder. Beskyttelse af byen siden begyndelsen, muren er en funktion, at de indfødte er stolte af at eje og besøgende flokkes for at se. Det har seksten tårne ​​og bastioner sammen med fem forter.

Selvom Dubrovniks svævebaner kan give dig fantastiske vies, er en tur på toppen af ​​disse velbevarede vægge foretrækkes generelt for ærefrygtindgydende kombineret udsigt over byen og Adriaterhavet, som grænser det. For dig at være i stand til at slentre rundt uden larmen fra publikum, bør du nå det sted, nogle timer før eller senere end planlagt tidspunkt for guidede ture. Sole sig i sin magi.

Placa Thoroughfare (Stradun)

Den vigtigste gade, der kommer fra stabel Gate indgangen, er et af de oplagte møde pletter og mødested for alle betydningen optog og festivaler i byen. Denne gade er, hvad der gør det muligt for byens opdeling i de sydlige og nordlige dele. Uanset om det er i dag eller nat, de kvarterer er altid en behagelig forandring at gå rundt og komme i nærkontakt med den lokale historie.

De Onophrian Fountains henter for besøgende den mest lækre, forfriskende og sikkert vand at drikke fra gratis.Denne seksten-sidet milepæl har været i byen siden det femtende århundrede. De restauranter og butikker rundt holde din energi niveau og gøre udforskning interessant og umagen værd. Andre vartegn, der skiller sig ud i dette sted er byen Klokketårn, den Luza, Dubrovnik Orlando Column, og Sponza-paladset.

Sponza-paladset

Det er en af ​​de få overlevende historiske arkitekturer fra 1667 jordskælvet katastrofe. Bygningen har været anvendt til flere formål på forskellige lejligheder. Stadsarkivet gemmes her, mens udstillingen også afholdes på en regelmæssig basis. En permanent udstilling, er imidlertid Memorial Room of Dubrovnik Defenders en posthum mindehøjtidelighed til dem, der mistede livet i 1991-1995 krigen.

Rector-paladset

Designeren af ​​Onofrio-springvandet er også den primære arkitekt for denne skønhed. Selv om den oprindelige bygning var blevet beskadiget i 1435, og en rekonstruktion bærer mærker fra en eksplosion af 1465 og jordskælvet i 1667 og er det sted, var residens for den myndighed, der præsiderer Republikken Ragusa. Det er nu hjemsted for byens museum.

5D Museum

Museet konstruktivt bruger teknologien på en helt nyskabende stil at frembringe de gamle seværdigheder i byen som en unik oplevelse til sine besøgende.

Kirke

Bedømt som en af ​​de smukkeste strukturer i religiøse mindesmærker set, kirkerne i Dubrovnik have nogle rigtig hypnotiserende effekt på deres deltagere og endda nysgerrige besøgende. De omfatter den barokke kirke, Church of Saint Blaise, Dubrovnik Cathedral of the Assumption af Jomfru Maria og Skt Dominics Kirke.

This entry was posted in Reise. Bookmark the permalink.