5 bedste natklubber at ramt i Dubai

Hvis du planlægger at tage part centrale Dubai med storm helst snart, der er rigelige mængder af spændende natteliv byen har at tilbyde. Begynd din club-hopping oplevelse ved at få en biludlejning lige ud af lufthavnen, så du ikke behøver at beskæftige sig med de dyre Dubai Taxi tjenester og kan nemt ramme 2-3 parter en nat. Find de hotteste fester i byen på disse optimistiske og sker virksomheder med en vild nat, hvor du kan danse dine bekymringer væk. Bare sørg for at have en udpegede driver plukket ud!

People af Crystal

Vinder af den bedste klub prisen på Time Out Dubai Natteliv Awards 2012, er dette stedet at gå finde alle de glitz og glamour du vil ud af en natklub oplevelse. Dens placering på toppen af ​​Raffles Pyramide sikrer en fantastisk panoramaudsigt over den blændende by nedenunder. Interiøret er svagt, og hyggelig med flere private saloner, blinkende lys og eksploderende beats, hvor du kan lukke verden ude og danse ligesom der ingen i morgen.

360 °

Beliggende en kilometer ud til havet, kan du nyde den varme brise og de majestætiske vandet ved denne ene af en slags placering med udsigt over Burj al Arab. Nyd de bedste beats by Audio Tonic og MustHaveSoul og deres runde op af de bedste DJs i byen og se betagende solnedgange kysse den mousserende vand som alle dine bekymringer smelte væk med pumpende beats.

Trilogy

Nyder en multikulturel klientel, denne klub tilbyder 2 dansegulve fordelt på 3 etager, hvoraf den ene tilbyder en chance for at feste under stjernerne. Indretningen er en fusion af traditionel arabisk og moderne arkitektur, og du kan nyde den moderne musik fra en bred vifte af genrer fra hip-hop til reggae til lounge og sjæl, med internationale DJs inviteret til at spille på en ugentlig basis.

Armani / Privé

Med den mammut struktur af Burj Khalifa på toppen af ​​det, denne fornemme klub lever op til de forventninger, der kommer med territoriet. Tag i den største LCD, du nogensinde har lagt øjne på og gå vilde på pumpe dansegulv, opløftende beats og fantastiske, energiske skarer hver aften.

Mahiki

For noget lidt mindre over-the-top ekstravagant og lidt mere afslappet og pleje-fri, en nat på Mahiki er den bedste ting at gøre. Snup en af ​​deres speciale cocktails og nyde en af ​​de bedste part pletter i byen med en rig polynesisk tema at tilføje en smule kultur og krydderi til din aften med sjov og magi.

 

This entry was posted in Reise. Bookmark the permalink.