3 Snorkeling destinationer i Caribien, du skal besøge

Der er visse ting i livet man skal helt sikkert prøve mindst én gang, og udforske det dybe blå hav betragtes som en af ​​dem. Ikke alle af os kan strop på en ilt tank og tage springet, men snorkling er den næst bedste ting at se eye-popping vidundere beliggende over den spejlblanke overflade af havet. Hvis du er en elsker af vandlevende organismer og eventyr og er på udkig efter en ferie i Caribien, bør disse 3 snorkeling pletter sikkert være på din must-besøg liste:

Trunk Bay, St. John

En af de mest populære snorkling steder og den mest kommercielle ene er Trunk Bay, på grund af sin berømte undervands natursti. Hvis du ankommer tidligt at undgå rush af turister, kan du se stingrays og skildpadder, og skoler for store tarpons jagt efter agnfisk i denne magiske sted. Den 205 m trail er komplet med undervands skiltning påpege forskellige arter af koraller og er en form for en self rundvisning i den dybe.

Bonaire Marine Park

Bonaire kaldes ofte den uofficielle snorkling og dykning hovedstad i Caribien, med hele området tilbyde lige så smukke koralrev at udforske, så du ikke behøver at kigge efter en perfekt stedet, men hvis du skulle vælge kun én, prøv Bari Reef , som byder på 394 forskellige arter af fisk, som normalt svømmer over 60 ft vand og er let set af snorklere. Det er opkaldt No.1 Reef for fisk mangfoldighed ved Reef Environmental Education Foundation. Der er også mange muligheder for at se elefant-øre Svampe, Have Ål og trompet fisk.

Haulover Bay

Dette er et afsides sted med lav turist trafik og er perfekt er du leder efter en fredelig oplevelse eller ren naturlig opdagelse. Dette område er rigt med sunde koraller såsom hjerne, stjerne, Elkhorn, staghorn, abd søjle koraller. Terrænet er en smule på den ru side her, så kun forsøge dette område, hvis du er en erfaren snorkeler. Afsatser, vægge og sandede områder alle hvile tæt sammen gøre for en spændende undersøisk landskab omkring 180m før Atlanterhavet begynder. Du vil finde rolige farvande og masser af fisk giver dig virksomhed som Tangs, snapper, grynt, papegøjefisk og kejserfisk. Afsatser ofte husly hummere og ål så sørg for at have en lille kig. Du kan også chancen på grønne skildpadder og rokker på græsarealerne.

Planlæg din næste ferie i Caribien og fordybe dig i den våde verden skjult i koralrev af de smukke øer. Disse tre smukke pletter er kun toppen af ​​isbjerget, og uanset hvilket område i Caribien, du besøger, vil du helt sikkert finde noget at tage pusten fra (så at sige).

This entry was posted in Reise. Bookmark the permalink.